Marianne-Systeemcoach

Ik ben Marianne Franssen en ben bij Innsaeimed werkzaam als systeemopsteller.
Ik  heb na een aantal stevige lessen in mijn leven besloten mij om te scholen tot systeemopsteller.  Na vele gerichte opleidingen was ik in staat mijn opgedane kennis te koppelen aan mijn levenservaringen; een combinatie die zijn vruchten afwierp voor mij persoonlijk en nog elke dag voor mijn cliënten.
 
In systeemwerk gaan we kijken naar het innerlijk gevoelsleven van een persoon binnen een relatie.  Dat kan eender welke relatie zijn; je partner, familie, je werkgever of werknemers. Hoe jij die specifieke relatie beleeft, of de specifieke machtsverhouding, vertelt ons veel over wat er goed of minder goed loopt in je leven.  Wanneer je hier last van ondervindt kan dat lichamelijk, geestelijk, emotioneel of energetisch zijn.  De vorm waarop dit tot uiting komt maakt niets uit, we gaan sowieso dieper kijken dan de oppervlakte en focussen hierbij op jouw persoonlijke beleving en jouw aandeel in de situatie, want alleen dat deel kan jij veranderen.
 
Opstellingen gebeuren 1 op 1 (jij en ik) of in groep.  
De opstellingen in groep gaan door in de tuin of de ontmoetingsplek bij Innsaeimed.
 
 Concreet kan je bij mij terecht voor:

  • Relationele problemen thuis en op je werk.
  • Problemen in je professionele leven (job, omgaan met autoriteit, leiderschap,...)
  • Alles wat er 'in de familie zit' en oplossing vraagt; vb.: verslavingen, ziektes, depressie,...

 

Aangezien systeemwerk in het moment zelf gebeurt, geeft het snel, diepgaand en lange-termijn resultaat.  Daarom is jouw intentie en bereidheid in dit werk de cruciale factor.

 

Omdat er tijd nodig is om de verandering die in de sessie heeft plaatsgevonden te integreren in je dagelijkse leven, is het meestal voldoende enkele keren (1 tot 4 keer) langs te komen met een maximum van 1x per maand.
 
Mijn doel als systeemopsteller is mensen te helpen sterker in hun eigen leven te staan zodat ze innerlijke rust kunnen ervaren.  Het is een prachtig geschenk te zien en te horen dat mensen tot in hun kleinste vezel voelen dat ze zichzelf hebben teruggevonden,  of dat ze nu eindelijk hun eigen weg volgen in plaats van te willen voldoen aan de verwachting van anderen.  Want gelukkige individuen maken gelukkige relaties en gelukkige relaties bezorgen ons een gelukkig leven. 
 
Indien je graag meer inzicht wil in jouw pad, jouw relaties, jouw uitdagingen heet ik je van harte welkom!  Ik begeleid je graag, samen met mijn gedreven collega's bij Innsaeimed.

Wil je graag een afspraak maken? Of misschien heb je nog een vraag? Dan kan je me bereiken op het nummer 0498/198.070. Je mag me ook een mailtje sturen op info@mariannefranssen.be. Of bekijk nog eens even mijn website: mariannefranssen.be.