Marc-Integratieve Massage

Met integratieve massage kan je even tot rust komen. Afdalen naar je lichaam en jouw lichaam en geest tot rust laten komen in een warme en veilige omgeving.


Jouw lichamelijk en geestelijk welzijn zorgt ervoor dat je je beter in je vel voelt, rustiger in het leven zal staan, weloverwogen beslissingen kan nemen en makkelijker stress aankan. 

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer graag doe wat ik doe : mensen begeleiden en helpen (terug) naar hun lichaam luisteren en leren om bewust rustpunten te creëren.

In de huidige realiteit merk ik dat er steeds meer nood is aan rustmomenten, aanraking en tijd voor jezelf en het belang ervan, maar dat het steeds minder evident wordt om dit te beleven. 

Een kleine twee jaar geleden verwees iemand mij naar Integratieve Massage met de boodschap 'Ik denk dat dat iets voor jou is.' . Ik ging proeven en verkennen, en er ging een nieuwe wereld voor me open. Het werd me meteen duidelijk dat ik hiermee echt aan de slag kon én wilde, dat ik in aanvulling met mijn jarenlange ervaring als manager en coach in verschillende functies in meerdere bedrijven hiermee écht mensen zou kunnen helpen.


Wil je graag meer weten? Of een afspraak maken?
Dan  kan je Marc bereiken op het nummer 0456/271.364

Of je mag een berichtje sturen op [email protected] of het contactformulier gebruiken.
En als je graag nog wat naleest, kan je eens een kijkje nemen op deze website: chhoonaa.com.