Luc - Kinesitherapeut/
Osteopaat DO 

Licentie motorische revalidatie

 

Al 36 jaar beoefen ik mijn beroep en nog steeds ben ik geïnteresseerd in jouw persoonlijk verhaal. Iedere persoon is immers anders, elke klacht is anders. Nog steeds luister ik getriggerd naar een nieuwe patiënt die soms een diep lijden met zich meedraagt, lichamelijk en psychisch. 


Het geeft me een enorme voldoening dit lijden te verzachten, waar mogelijk op te heffen. Ik beschouw mijn beroep dan ook als een ‘roeping’. Ik richt me vooreerst op het lichaam, het lichaam wordt als het ware ‘afgetast’ op zoek naar de ‘vast’ zittende , pijnlijke structuren om van daaruit naar een globale beoordeling van lichaam en geest te evolueren. 


Lichaam en geest, structuur en energie gaan hand in hand, vandaar deze holistische aanpak die veel efficiënter is dan de analytische aanpak. 

Deze methode is niet alleen succesvol gebleken maar ook duurzaam. 

Het geeft jou als patiënt een inzicht in het waarom en vooral in het voorkomen van je klachten in de toekomst, het belangrijkste. 

36 jaar ervaring als universitair kinesitherapeut-osteopaat DO, full time werkend in private praktijk waar dagelijks nieuwe en ‘moeilijke’ casussen zich aanbieden, kortom veel ervaring en kennis opgedaan over hoe het lichaam functioneert, hoe de psyche en het lichaam één geheel vormen, hoe we daar samen een invloed kunnen op uitoefenen. 

10 jaar bijkomende ervaring in groepspraktijk te Maastricht, zelfde setting. 

Nauwe samenwerking met de huisarts/specialist. 


Lijkt dit wat voor jou? Of misschien heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Luc op het nummer  0477/519242, of stuur een berichtje naar [email protected] 

Je kan ook het contactformulier gebruiken of iets nalezen op de website dereere.be

Wanneer: elke vrijdagvoormiddag tussen 8u35-12u00. Andere tijdstippen of dagen in onderling overleg.