Cynthia 

Erkend bemiddelaar in familiezaken 


Ik ben Cynthia Gregoor en ben bij InnSaeiMed werkzaam als  erkend bemiddelaar in familiezaken.

Mijn missie en hartenwens is meer welzijn en bewustzijn brengen in jullie familie- of gezinsconflict.

Als jong kind was ik al heel gevoelig voor conflict in mijn eigen gezin en op de speelplaats. Al snel nam ik de rol van bemiddelaar op mij en die rol is eigenlijk een rode draad geworden in mijn leven. Een rol van bruggen bouwen en verbinden van wat los van elkaar lijkt te staan, maar dat niet is. Alles staat tot alles in verband. 

Vanuit een sterk rechtvaardigheids- en gelijkwaardigheidsgevoel studeerde ik rechten en werd ik 25 jaar geleden advocaat. Na een moeilijke echtscheiding volgde ik 10 jaar geleden een opleiding tot erkend bemiddelaar, aangevuld met tal van opleidingen over relatiedynamieken, communicatie- en persoonlijkheidsstijlen op grond van wat ik merkte dat ik zelf nodig had in mijn eigen groeiproces. 

Een conflict is volgens mij immers een kans op groei en transformatie. 

En net zoals we niet alleen maar onze gedachten zijn, maar ook emotie en gevoel, lichaam en energie, ligt de oplossing van een conflict niet enkel in het opstellen van een sluitende juridische regeling, al is die uiteraard ook van belang. 

Bij een echtscheiding of relatiebreuk verandert er zoveel in je leven en is aandacht voor het individueel en gezamenlijk rouw- en verliesproces en persoonlijke en relatiepatronen belangrijk om zelf te groeien en vooral als ouders in het belang van jullie kinderen verder te gaan, want ex-ouder ben je nooit.

Binnen Innsaeimed kan je op mij beroep doen als erkend bemiddelaar (bij mogelijke relatiebreuk, mogelijke echtscheiding, ouderschapsconflict, verdeling goederen, erfeniskwesties … ) of, waar bemiddeling niet lukt, als individueel begeleider in je groeiproces. Ik breng een mix van psycho-educatie, communicatie skills en natuurlijk juridische informatie en oplossingen. Mijn bedoeling is ook meer en meer multidisciplinair te werken naargelang jouw/jullie specifieke vraag. Er zullen later nog educatieve en/of verbindende groepsavonden volgen, waarover je via deze website op de hoogte zal worden gehouden. 

Wil je graag met mij een afspraak maken of meer info over wat ik doe? Dan kan je me bereiken op nummer 089/514949 of mailen naar [email protected]. Meer info vind je binnenkort ook op mijn website www.cynthiagregoor.be

Elke donderdagmiddag van 14.00 u tot 17.00 u ben ik in het huis Innsaeimed en ontvang ik je daar na afspraak.  

Ik kijk ernaar uit jou/jullie te ontmoeten.