Anja-Diëtiste

Ik ben Anja Beets, diëtiste en diabetes-educator.
Je kan bij mij terecht als het over je voeding en voedingsgewoonten gaat.

Ik begeleid en ondersteun mensen op een individuele en realistische manier naar een gezond eetpatroon.

Wees gerust: je krijgt van mij geen ‘dieet’ voorgeschreven. Wat we wel gaan doen is samen geleidelijk aan jouw huidige eetgewoontes gezonder maken. De richtlijnen en adviezen die je van mij krijgt zijn dus persoonlijk en op maat samengesteld, afgestemd op jouw specifieke noden en vragen, waarbij ik zoveel als mogelijk rekening houd met jouw persoonlijke wensen en voedingsgewoonten. 

Op deze manier kan een gezondere voeding ook gemakkelijker een nieuwe dagelijkse gewoonte worden én blijven. Dit geeft een bijzonder grote voldoening, zowel voor jou als voor mezelf!  

Aangepaste voedingsgewoonten zijn trouwens een belangrijke aanvulling op de behandeling van verscheidene aandoeningen zoals diabetes, nierinsufficiëntie, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, maag- en darmproblemen, gewichtsproblemen, enz. 

Bovendien brengt een gezond voedingspatroon ook veel voordelen met zich mee: je voelt je beter, energieker en jouw gezondheid gaat er met rasse schreden op vooruit.

Een betere gezondheid, die je voor een groot deel zelf in de hand hebt met een gezondere levensstijl.
En hierbij begeleid ik je heel graag!

Wil je graag meer weten, of heb je misschien een vraag?  Dan kan je me bereiken op 0498/584655. Of je kan me een berichtje sturen via email: [email protected].
Ik ben elke donderdag aanwezig bij Innsaeimed.  Als je graag een afspraak maakt, dan kan je me via bovenstaande coördinaten bereiken, of via het contactformulier.
Wil je graag wat meer weten over het Wit Gele Kruis? Dan kan je op deze website terecht: witgelekruis.be