FLOW OF LIFE

Jaartraject 2022-2023

EARLY BIRD : SCHRIJF JE NU IN en KRIJG 10% KORTING OP HET PROGRAMMA!
Actie loopt tot 5 Maart 2023... Wees snel want de sessie is beperkt tot 20 deelnemers.

Verlang jij ernaar om meer bewust in het leven te staan, om je leven in de gedroomde richting te sturen, om los te komen van oude patronen die je niet meer dienen, om meer je intuïtie te kunnen volgen?  Verlang jij ernaar om meer in verbinding te staan met anderen of met jezelf?  Verlang jij naar meer innerlijke rust?

Welk leven wens je jezelf toe?  Wat weerhoud je ervan om het leven te leven dat je wenst?  Hoe vrij ben je? Wat heb jij nodig?

Voor een heel groot deel worden we in ons leven gestuurd door vroegere ervaringen, aangeleerde concepten, overtuigingen en onbewuste overlevingsmechanismen. Hoe bewuster we hiervan worden, hoe vrijer we staan om ons eigen pad te volgen.

Veel wordt ook bepaald door het contact dat we met onszelf hebben, hoe we verbonden zijn met onze essentie, met de natuur, de aarde, het universum… Hoe beter we hierop op afgestemd zijn, hoe beter we in onze ‘natuurlijke flow’ zitten en hoe meer kracht we zullen ervaren om onze barrières weg te werken en onze problemen op te lossen.

Afgestemd op ‘THE FLOW OF LIFE zal je kunnen inpluggen in  grote bron van wijsheid. Je zal merken dat er nadien meer innerlijke rust en vertrouwen zal zijn. Je zal in staat zijn dingen te realiseren die je tot dan niet voor mogelijk achtte.

Meer dan 40 mensen hebben al 1 of meerdere weekends kunnen ervaren wat ons FLOW OF LIFE traject voor hen betekende.

Inge Verrijkend, inspirerend, een cadeau voor jezelf. Het heeft me tijd voor mezelf doen nemen en geholpen om eens op een andere manier naar dingen te kijken. Professionele begeleiding, superlekker eten, fijne mensen ontmoet, een aanrader!

Stephanie… Sinds enkele maanden ben ik bij InnSaeiMed gestart met een 1 op 1 traject. Tijdens deze sessies ga ik samen met Els aan de slag met innerlijk werk en heling waarbij er naar de essentie gegaan wordt: naar emoties en pijnen die ooit zijn ontstaan en waarbij bepaalde patronen (in mijn geval extreem perfectionisme, controle en wantrouwen) ontwikkeld werden. Deze sessies hebben mij op zeer korte tijd enorm veel inzichten, rust en vooral ook vrijheid gegeven en al snel was ik op zoek naar meer. Daarom stelde Els mij het Flow of Life traject voor, dat een mooie aanvulling kon zijn op mijn individuele traject. Ik startte de 3-daagse met een bang hart, want ik had de week voordien een emotioneel zware week beleefd alsook zou deze traject in groep zijn, wat een heel andere context en beleving is. De ervaringen en inzichten die mij dat weekend gebracht hebben zijn ongelofelijk. Het groepswerk, de verbinding met elkaar (terwijl allemaal ‘vreemden’), de intensiteit van de workshops en energie die we als groep aan elkaar gaven zijn gewoonweg onbeschrijfelijk. De combinatie van yoga, meditatie, rituelen, ceremonies, healing,… waarbij het innerlijke werk maar ook de connectie met elkaar de rode draad vormen tijdens dit weekend, geven je ook hier immens veel inzichten, zoveel rust en gevoel van vrijheid. Deze eerste traject  heeft mij een spiritueel pad getoond, dat helpt helen, rust vinden maar vooral ook bewust worden. Bewust van je gedachten, je emoties, de triggers en dus ook bewust van jezelf. Dit pad heeft voor mij een nieuwe weg getoond en ben enorm dankbaar dit pad (via InnSaeiMed) gevonden te hebben. Het gevoel dat ik ervaren heb in de week na dat weekend, 

een blijvende rust die over mij heerste, waar ik enorm bewust was van mezelf. Het heeft mij immens veel zin naar meer gegeven, waar ik samen met InnSaeiMed verder op zoek blijf gaan. Mijn deelname voor de herfst Flow of Life traject heb ik dan ook meteen bevestigd en kan nu al niet wachten tot het zover is!  Ik kijk uit naar het volgende weekend absolute me-time!

Wij zullen jullie leren afstemmen op de seizoenen en de elementen waaruit alles is opgebouwd (aarde, lucht, water, vuur en hout). Door middel van yogaoefeningen zal je leren je lichaam en geest vrijer/leniger te maken. We zullen jullie laten kennismaken met het sjamanistisch wiel en zo laten ervaren hoe alles met mekaar verbonden is, hoe de cirkel van het leven altijd verder gaat. Je zal ervaren hoe de natuur en zelfs dieren ons hiervoor kunnen inspireren. Opstellingswerk, dans en helende ervaringen zullen de revue passeren. Door de intense sessies zal je merken dat je makkelijker loskomt van oude niet-dienende patronen en inzichten krijgt in jezelf en hoe je je leven makkelijker de gewenste richting geeft.

We kozen ervoor om ieder seizoen een weekend te organiseren (start zaterdag 8u tot 22u en zondag 8u tot 18u) waar we telkens rond thema’s zullen werken die dan van toepassing zijn

LENTE: 1-2/04/2023 Hoe kunnen we onze creativiteit vergroten? Hoe ga je om met woede? Groeien, ontdekken, openstaan om de sprankel van het leven te voelen! Dat is wat de lentekriebels veroorzaken. Wil je meer hiervan?

ZOMER: 17-18/06/2023 Hoe kan je leven vanuit liefde en overvloed? Dé ingrediënten voor een mooie levenscocktail! Hoe kan je ervoor zorgen dat je levensvuur blijft branden? Dat je kan geven zonder dat je iets verliest?

 

Kostprijs: 450€ voor een individueel weekend, 1600€ voor het ganse jaartraject (4 weekends). Heb je een financieel probleem, contacteer ons dan zoeken we samen naar een oplossing. Inbegrepen in de prijs zijn 2x ontbijt, 2x lunch, 1x avondmaal, thee/koffie.

Overnachtingsmogelijkheden (kan vanaf vrijdagavond) aan 35 € per nacht/pp (ter plaatste te betalen).

Waar: Merem-Bilzen 

 

Je plekje is gereserveerd na een bevestigende mail naar [email protected] en na betaling van het voorziene bedrag op rekeningnummer BE93 7370 5078 1967 met vermelding van je naam en waar je wenst aan deel te nemen. 

Ieder weekend kan je apart volgen doch zijn ze samen 4 onderdelen van een mooie puzzel. 

Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

 

Wij kijken uit naar een mooi en betekenisvol traject!

 

Liefs,

Els & team