Activiteiten: online agenda 

Sta je in de startblokken en wil je graag weten wat we gepland hebben ?

Kijk even in onze online agenda of lees hier onder even mee in het overzicht van de nieuwe activiteiten, en je bent meteen mee. Als je graag mee wil doen en inschrijven voor een activiteit, stuur dan een berichtje via ons contactformulier of contacteer de host van de activiteit rechtstreeks. Je vindt zijn/haar coördinaten op de teampagina.

Flow of Life - Lente

Verlang jij ernaar om meer bewust in het leven te staan, om je leven in de gedroomde richting te sturen, om los te komen van oude patronen die je niet meer dienen, om meer je intuïtie te kunnen volgen?

Verlang jij naar meer innerlijke rust?


Voor een heel groot deel worden we in ons leven gestuurd door vroegere ervaringen, aangeleerde concepten, overtuigingen en onbewuste overlevings-mechanismen. Hoe bewuster we hiervan worden, hoe vrijer we staan om ons eigen pad te volgen.


Afgestemd op ‘THE FLOW OF LIFE zal je kunnen inpluggen in die grote bron van wijsheid. Je zal merken dat er nadien meer innerlijke rust en vertrouwen zal zijn. Je zal in staat zijn dingen te realiseren die je tot dan niet voor mogelijk achtte.
 

In de LENTE bloeien we en kiezen we zoals de natuur volop voor het leven...  Hoe kunnen we onze creativiteit vergroten? Hoe ga je om met woede en frustraties?

Groeien, ontdekken, openstaan om de sprankel van het leven te voelen! Dat is wat de lentekriebels veroorzaken. 

 

Data:   1-2/04/2023 van 8am tot 6pm


Waar: Bilzen, overnachten is mogelijk


Wil je graag inschrijven?
Dat kan via de contactpagina, [email protected], telefonisch 089/411751 of via het secretariaat

Familie-opstelling

Wil je eindelijk inzicht 'waarom dingen lopen zoals ze lopen' of 'waarom die ambetante collega's, buurman of baas altijd jou lijk te viseren' of ... iets anders?

Heb je een vraag waar je al heel lang mee zit, of loop je in cirkeltjes aangaande je relatie, je werk, je leven,…. dan is deze avonds zeker iets voor jou!


Een familieopstelling brengt altijd inzicht bij jezelf, zowel als vraagsteller, representant of getuige. Je aanwezigheid zal er voor zorgen dat je werkelijk deelneemt in alle bewegingen die er gemaakt worden en voor jou nuttig zijn.  Dit brengt verandering op alle niveaus van je zijn.
 

Tijdens deze avond zal je ontdekken hoe deze interactie bij jezelf kan geactiveerd worden en kan je ‘al ervaren’ hoe deze verbinding versterkend, inspirerend of zelf helend kan werken. Ben je er helemaal klaar voor om naar jouw stuk te kijken en verandering toe te laten en aan te brengen? 

 
Data: Maa 6/03 van 8pm

Waar:
Wagenstraat 6 Bilzen

Schrijf je dan zeker in!  

Heb je een vraag die je aan bod wil laten komen?
Mail die dan zeker door naar [email protected] of [email protected] 

Verbindings-avond

Heb je nood aan verbinding met jezelf , met anderen, met de natuur, met je potentieel, met je kracht, met (de vreugde van) het leven?  

Dan zijn deze avonden iets voor jou! 
Els Forier zal je  om de 2 weken begeleiden.
 

Wat mag je verwachten: 

Inspirerende ervaringen, nieuwe inzichten, meditatie, bruikbare tips om zelf mee aan de slag te kunnen.


Bijdrage:  15€ per sessie -  90€ voor een 9 beurtenkaart 


Data: Nieuwe data komen er aan

 

Waar: Wagenstraat 6, Bilzen 


Wil je graag inschrijven?
Dat kan via de contactpagina, [email protected] , telefonisch 089/411751 of via het secretariaat