Activiteiten: online agenda 

Sta je in de startblokken en wil je graag weten wat we gepland hebben ?

Kijk even in onze online agenda of lees hier onder even mee in het overzicht van de nieuwe activiteiten, en je bent meteen mee. Als je graag mee wil doen en inschrijven voor een activiteit, stuur dan een berichtje via ons contactformulier of contacteer de host van de activiteit rechtstreeks. Je vindt zijn/haar coördinaten op de teampagina.

Flow of Life - Herfst

Verlang jij ernaar om meer bewust in het leven te staan, om je leven in de gedroomde richting te sturen, om los te komen van oude patronen die je niet meer dienen, om meer je intuïtie te kunnen volgen?

Verlang jij naar meer innerlijke rust?


Voor een heel groot deel worden we in ons leven gestuurd door vroegere ervaringen, aangeleerde concepten, overtuigingen en onbewuste overlevings-mechanismen. Hoe bewuster we hiervan worden, hoe vrijer we staan om ons eigen pad te volgen.


Afgestemd op ‘THE FLOW OF LIFE zal je kunnen inpluggen in die grote bron van wijsheid. Je zal merken dat er nadien meer innerlijke rust en vertrouwen zal zijn. Je zal in staat zijn dingen te realiseren die je tot dan niet voor mogelijk achtte.
 

In de HERFST proberen we los te komen van fixatie? En leren we te rouwen om wat niet (meer) is? 

Als mens zijn we van nature uit vrij… vrij om het leven te leven dat we onszelf toewensen. En toch hebben we vaak het gevoel dat we gestuurd worden door anderen, de maatschappij, oude patronen of zelfs onze kinderpijnen. Wat heb je hiervoor nodig? Hoe kan je hier makkelijker mee leren omgaan? 


Data:   29-30/10/2022 vsn 8am tot 6pm


Waar: Hoeselt, overnachten is mogelijk


Wil je graag inschrijven?
Dat kan via de contactpagina, info@innsaeimed.com, telefonisch 089/411751 of via het secretariaat

Familieopstelling

We maken allemaal deel uit van een familiesysteem, elk met zijn specifieke geschiedenis. De onderlinge verhoudingen en de relatie tot onze ouders hebben een grote impact op ons welzijn, ons verdere leven en onze relaties met anderen (partner, kinderen,...). Vaak worden er onbewuste 'verstrengelingen' van generatie tot generatie doorgegeven. 

Familieopstellingen, uitgevoerd door  Els Forier (Huisarts) & Marianne Franssen (SysteemCoach), kunnen deze patronen op een ontroerende en eenvoudige manier zichtbaar maken. 

Duizenden mensen wereldwijd hebben deze verandering aan den lijven ondervonden en voelen zich na een opstellingsavond 'vrijer' om richting te geven aan hun leven. 


Bijdrage: 50euro/pp
 

Data:  26/9  telkens om 19h  

 

Waar: Wagenstraat 6, Bilzen 


Waar: Wagenstraat 6, Bilzen 


Wil je graag inschrijven?
Dat kan via de contactpagina, info@innsaeimed.com , telefonisch 089/411751 of via het secretariaat 

Verbindingavond

Heb je nood aan verbinding met jezelf , met anderen, met de natuur, met je potentieel, met je kracht, met (de vreugde van) het leven?  

Dan zijn deze avonden iets voor jou! 
Els Forier zal je  om de 2 weken begeleiden.
 

Wat mag je verwachten: 

Inspirerende ervaringen, nieuwe inzichten, meditatie, bruikbare tips om zelf mee aan de slag te kunnen.


Bijdrage:  15€ per sessie -  90€ voor een 9 beurtenkaart 


Data:
Donderdag van 20h00 tot 21h00

13/10, 27/10, 10/11, 24/11,  08/12, 22/12
 

Waar: Wagenstraat 6, Bilzen 


Wil je graag inschrijven?
Dat kan via de contactpagina, info@innsaeimed.com , telefonisch 089/411751 of via het secretariaat