Activiteiten: online agenda 

Sta je in de startblokken en wil je graag weten wat we gepland hebben ?

Kijk even in onze online agenda of lees hier onder even mee in het overzicht van de nieuwe activiteiten, en je bent meteen mee. Als je graag mee wil doen en inschrijven voor een activiteit, stuur dan een berichtje via ons contactformulier of contacteer de host van de activiteit rechtstreeks. Je vindt zijn/haar coördinaten op de teampagina.

Flow of Life - Winter

Verlang jij ernaar om meer bewust in het leven te staan, om je leven in de gedroomde richting te sturen, om los te komen van oude patronen die je niet meer dienen, om meer je intuïtie te kunnen volgen?

Verlang jij naar meer innerlijke rust?


Voor een heel groot deel worden we in ons leven gestuurd door vroegere ervaringen, aangeleerde concepten, overtuigingen en onbewuste overlevings-mechanismen. Hoe bewuster we hiervan worden, hoe vrijer we staan om ons eigen pad te volgen.


Afgestemd op ‘THE FLOW OF LIFE zal je kunnen inpluggen in die grote bron van wijsheid. Je zal merken dat er nadien meer innerlijke rust en vertrouwen zal zijn. Je zal in staat zijn dingen te realiseren die je tot dan niet voor mogelijk achtte.
 

In de WINTER leren we te kiezen voor het leven... of laten we ons liever leiden door angst (voor de dood)? Is het einde van iets niet ook een nieuw begin? We zijn allemaal onderdeel van een levenscyclus. Kunnen we leren een brug maken met het voorouderveld en leren toegang krijgen tot een grote bron van wijsheid die daar ter beschikking is? Hier leren we werken aan innerlijke rust en geven we ruimte voor herstel  


Data:   28-29/01/2023 van 8am tot 6pm


Waar: Bilzen, overnachten is mogelijk


Wil je graag inschrijven?
Dat kan via de contactpagina, info@innsaeimed.com, telefonisch 089/411751 of via het secretariaat

Systemische ritueeldag

Je hebt wellicht al eens van familieopstellingen gehoord (of deelgenomen). Je hebt wellicht ook al eens van sjamanisme gehoord. Wist je dat deze twee eigenlijk dezelfde oorsprong hebben en daarom elkaar perfect aanvullen?


Heb je een vraag waar je al heel lang mee zit, of loop je in cirkeltjes aangaande je relatie, je werk, je leven,…. dan is deze dag zeker iets voor jou!

 

Op basis van de thema’s die naar boven komen bij de aanmeldingen kan er ofwel een familieopstelling of een systemisch ritueel voorgesteld worden. 

Zo is het ritueel eigenlijk een interactie tussen 3 spelers:
 - Eerste : de verzameling van krachten en ritmes van de natuur
 - Tweede: jijzelf (met je herinneringen)
 - Derde: het wiel van de 4 windrichtingen die een brug vormt tussen beide

Een familieopstelling brengt altijd inzicht bij jezelf, zowel als vraagsteller, representant of getuige. Je aanwezigheid zal er voor zorgen dat je werkelijk deelneemt in alle bewegingen die er gemaakt worden en voor jou nuttig zijn.  Dit brengt verandering op alle niveaus van je zijn.
 

Tijdens deze dag zal je ontdekken hoe deze interactie bij jezelf kan geactiveerd worden en kan je ‘al ervaren’ hoe deze verbinding versterkend, inspirerend of zelf helend kan werken. Ben je er helemaal klaar voor om naar jouw stuk te kijken en verandering toe te laten en aan te brengen? 

 
Data: Zon 4/12 van 10u tot 18u

Investering in jezelf: 145€

Waar:
Wagenstraat 6 Bilzen
Drank en knabbel aanwezig.  Lunch zelf te voorzien.

Schrijf je dan zeker in!  

Heb je een vraag die je aan bod wil laten komen?
Mail die dan zeker door naar info@innsaeimed.com of info@mariannefranssen.be 

Verbindingsavond

Heb je nood aan verbinding met jezelf , met anderen, met de natuur, met je potentieel, met je kracht, met (de vreugde van) het leven?  

Dan zijn deze avonden iets voor jou! 
Els Forier zal je  om de 2 weken begeleiden.
 

Wat mag je verwachten: 

Inspirerende ervaringen, nieuwe inzichten, meditatie, bruikbare tips om zelf mee aan de slag te kunnen.


Bijdrage:  15€ per sessie -  90€ voor een 9 beurtenkaart 


Data:
Donderdag van 20h00 tot 21h00

13/10, 27/10, 10/11, 24/11,  08/12, 22/12
 

Waar: Wagenstraat 6, Bilzen 


Wil je graag inschrijven?
Dat kan via de contactpagina, info@innsaeimed.com , telefonisch 089/411751 of via het secretariaat